Feliu Games: més enllà del dinar d'empresa convencional

11 | 07 | 23
| Marca Feliu

Volem ser la millor empresa on treballar

A Finques Feliu una de les nostres ambicions és que el nostre equip, se senti satisfet com a "client intern". Com sintetitzà el nostre director Joan Maria Feliu: "vull que siguem la millor empresa on treballar".

Per aconseguir-ho partim d'un principi: "tothom ha de saber que s'espera professionalment d'ell" i tenim el doble deure, per un costat, d'avaluar el nivell d'assoliment de cadascú i per l'altre en l'aspecte personal la voluntat que estigui a gust amb, dins del possible, una adaptació a les singularitats del nostre equip.

Feliu Games: una experiència de les que deixa empremta

Una pota molt important del benestar són les experiències més enllà del treball i, en aquest sentit, la "Party Comission", cofundada per la Tamara i la Maria, es clau en impulsar tot allò que implica celebració.

Quatre anys després i amb una pandèmia pel mig, gràcies a la Party Comission i a la involucració de tothom vàrem tornar a celebrar els Feliu Games: Abans d'ells i, per primera vegada hi va haver premis a les següents categories:

1. A la persona que és millor companya: Mari Carmen

2. Al millor conserge: Rolando

3. A la persona més pacient: Sandra

4. A la persona més polivalent: Tamara

5. A la persona més elegant: Alba

6. A la persona més guapa: Virgínia

7. A la persona més cridanera: Begoña

8. A la persona més alegre: Suso

Un cop adjudicats aquests premis va tenir lloc un concurs dividit en sis proves inspirades en populars programes televisius. Tot plegat molt entranyable i una oportunitat per divertir-se.