Et recordem l'existència del nostre servei d'atenció d'urgències 24 hores

01 | 08 | 23
| Marca Feliu

Abans de tot, volem desitjar un magnífic estiu per tu i els teus èssers estimats.

 Tens ja contractat el telèfon d'emergències 24 hores?

En aquest cas només recordar-te que és el: 932-414-575

Tens interès a contractar-ho per a tota la comunitat de propietaris? En aquest cas dues coses són fonamentals:

1. El cost del servei serà de 35/€ per comunitat de propietaris a l'any 

2. Per portar a terme el procés de contractació sencer hauràs de telefonar al 932-005-979

Hem volgut mostrar-te'l quan comença l'agost època vacacional per excel·lència. El missatge d'aquesta acció és eloqüent: A Finques Feliu no deixem desemparats els clients.

 

Les emergències a l'habitatge o a la comunitat de propietaris no fan vacances mai 

 

Quan s'espatlla quelcom al pis o a la comunitat de propietaris pot comprometre: comoditat, seguretat o salut. Davant una emergència, per definició imprevisible, tots estem, com és normal, insegurs i nerviosos. En definitiva necessitem saber quan i com se solucionarà.

 

Epíleg: aprèn a curar coneguts, amics, familiars o qualsevol desconegut i a obeir els bombers davant d'un incendi al bosc on és la teva casa d'estiu

 

Ni de bon tros totes les emergències passen a l'habitatge o a la comunitat de propietaris on resideixes. Ho sabem i volem ajudar-te a actuar davant tota mena d'amenaces.

El febrer de 2021 escrivíem com practicar els primers auxilis: Fes clic i accedeix a l'entrada.

Tres mesos més tard explicàvem com actuar davant accidents reals: Aquí pots llegir sobre com fer-ho amb garanties per tu i, sobretot, per a la persona lesionada.

Quan parlem de riscos a l'estiu ja no podem oblidar el foc. El primer a esmentar és que: davant un foc desencadenat al bosc obeeix sense excusa els bombers. Aquí pots llegir informació addicional de com treballar el bosc per aconseguir que hi hagi menys combustible a cremar per les flames. 

Aquest juliol ha cremat una extensió enorme del sud d'Europa i el nord d'Àfrica. Des de l'illa grega de Rodes al Mediterrani oriental fins a Cascaís a la costa de l'Atlàntic (parlem d'una distància de més de 5.000 kilòmetres) passant per les ribes de l'Adriàtic -Dubrovnik- i Sicília.

Finques Feliu vol enviar tot el seu escalf als bombers desplegats per: Grècia, Itàlia, Croàcia, Tunisia, Algèria, Portugal i altres Estats que envien reforços.